Zodiac Chinezesc


Sobolan

 


Bivol

 


Tigru

 


Iepure

 


Dragon

 


Sarpe

 


Cal

 


Capra

 


Maimuta

 


Cocos

 


Caine

 


Porc

 

Zodiac Chinezesc 2021 – Anul SOBOLANULUI DE METAL

Anul șobolanului de metal, 2021, va fi un an al noilor începuturi!

Noi oportunități in dragoste și bani: in 2021 vei avea succes!
Conform zodiacului chinezesc, Anul Nou Chinezesc din 2021 începe sâmbătă, 25 ianuarie și se încheie pe 11 februarie 2021. Anul șobolanului de metal vine imediat după Anul Porcului Pământului (2019) și înainte de Anul Bivolului de Metal (2021)!

Șobolanul este primul semn din ciclul celor 12 animale din Zodiacul chinezesc și, din acest motiv, această perioadă de timp este considerată un an de noi începuturi și reînnoiri. Anii șobolanului sunt: ​​1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2021 și 2032. Anul șobolanului metalic va fi un an puternic, prosper și norocos pentru toate semnele zodiacale chinezesti.

Fiecare va demonstra hotărâre în ceea ce privește obiectivele, aspirațiile și chiar hobby-urile lor. Acesta este un an minunat pentru fondarea și evoluția. Cei care intenționează să cumpere imobiliare, să înceapă o afacere sau să investească bani într-un proiect pe termen lung au șanse mari să fie mulțumiți în viitor. Dar, mare grija: acest tip de inițiative nu vor avea succes decât dacă sunt planificate cu atenție.Începutul anului, in primele zile din Februarie sunt extrem de luminoase și pline de motivație. Vom avea un an nou, curat, proaspăt, uitand de greșeli și fără regrete.
Anul Șobolanului ne va aduce energie creatoare, o energie care se poate manifesta împlinind o mulțime de lucruri pe care le dorești în viața ta. Veți avea siguranța că totul este posibil, că sunteți creatorul propriei vieți și că da, aveți puterea de a fi oricine doriți să fiți.

Horoscop chinezesc 2021 – Anul Sobolanului de metal, un an al norocului

Pe tot parcursul anului 2021, norocul este de partea ta, dar trebuie să-l acaparezi imediat ce bate la ușa ta.
Chinezii spun că nimic nu sperie norocul mai mult decât atunci când te îndoiești. La rândul lor, cei care manifestă entuziasm și acționează rapid vor putea asigura succesul lor.

Simboluri norocoase Feng Shui
Numere: 5, 7, 9
Culori: alb, galben, albastru, verde, gri și negru
Zile norocoase: a 4-a, a 8-a, a 13-a, a 22-a zi din fiecare lună a Calendarului chinezesc
Direcții norocoase: sud-est, nord-est, vest
Cariere norocoase: șef, manager, comerciant, critic de artă / film, expert financiar, expert juridic, om de știință, filozof, politician, muzician, om de afaceri, broker, antreprenor, criminalist, detectiv, spion,
jurnalist, scriitor.
Semne zodiacale norocoase: bou, dragon, maimuță, porc.