Horoscop Taur 2021

Adesea ți se recunoaște că ai o personalitate stabilă. Ești dependent de muncă, dar îți folosești energia bine după multă reflecție. Ești genul de persoană care privește înainte de a sări.

Una dintre numeroasele tale calități este că, odată ce te-ai gândit, nu schimbi de multe ori direcția. Te ții de ceea ce ai și mergi întotdeauna la sigur.

Ești extrem de conștient de resurse, înțelegi valoarea lucrurilor, vedezi darurile și frumusețea în lucruri, ai respect pentru pământ și tot ceea ce oferă el, astfel încât această intensitate devine și mai semnificativă pentru tine.

Este o ocazie minunată să înveți să apreciezi frumusețea lucrurilor pe care le adori și să înțelegi nivelul de siguranță pe care ți-l aduc conturile bancare și economiile, dar să privești mai departe de ele … și să vezi unde se găsesc cele mai sincere forme de siguranță.

Vei găsi posibilități nelimitate de a aduce în joc acțiuni și obiective noi. Vei avea perioade de muncă foarte grele, alternând cu perioade în care toate eforturile tale aduc brusc recompense. Ți s eva cere să respecți reguli, care chiar și conform standardelor tale pot părea restrictive și dure și vei primi toate beneficiile pentru controlul de sine, răbdarea și determinarea pe care o aplici pentru a rămâne în conformitate cu aceste reguli.

Să te simți bine cu tine însuți, cu capacitățile tale, cu abilitățile tale este esențial pentru a te simți în siguranță în ceea ce privește viața ta și spre locul în care conduce.

Trei eclipse lunare adaugă tonuri emoționale anului. Odată cu prima începe o nouă perioadă de conștientizare, de prosperitate sporită. Aceasta este prima ta călătorie reală în ceea ce privește resursele și te ajută să pornești spre noi începuturi. În iunie, o eclipsă în Rac aduce un plus de adâncime conversațiilor și cuvintelor tale. Schimburile emoționale scot la lumină lucrurile.

Noiembrie oferă o eclipsă lunară intensă, așa cum apare în Scorpion și casa parteneriatelor tale. Explorezii noi modalități de a-ți exprima pasiunile. O eclipsa totală de Soare în decembrie este marea finală a anului 2021 și aduce o pasiune agitată, profundă, intensă și unele resurse importante legate de parteneri.

 

Horoscop Berbec 2021 – Dragoste

Este un an interesant în ceea ce privește dragostea, romantismul și posibilitățile intime pentru nativii din zodia Taur. Cu respectul de sine sub control cosmic, cu cât te simți mai bine în pielea ta, cu atât mai ușor îți vei găsi parteneriatele romantice.

Înainte de a căuta să te simți bine, aducând lucruri din lumea ta exterioară, hrănește-te din interior spre exterior. În octombrie și noiembrie, Venus, planeta ta guvernantă, este retrogradă în semnul Scorpionului, care se întâmplă să fie și casa ta de parteneriate.

Așteaptă-te la o intensitate aburindă în această perioadă … precum și la unele reuniuni cosmice, reapariții sau călătorii sufocante în nostalgie.

 

Horoscop Berbec 2021 – Sănătate

Pentru nativii din Taur, anul acesta aduce multă energie, deși starea de sănătate depinde foarte mult de modul în care alegi să o utilizezi. Dacă ai vicii cum ar fi fumatul sau consumul excesiv de alcool, este recomandat să renunți sau, cel puțin, să le reduci.

Dieta este foarte importantă în acest an, mai ales că alimentația furnizează nivelul de energie necesar pentru a-ți finaliza cu succes planurile și pentru a-ți îndeplini visele.

Orice tip de mișcare va fi benefic pentru tine, de la excursii la programe de grup, dans sau fitness. În ultima parte a anului, sistemul nervos și sistemul digestiv pot provoca unele probleme, motiv pentru care nu este recomandat să neglijeze odihna sau alimentația.

 

Horoscop Berbec 2021 – Bani și carieră

După cum am evidențiat mai sus, această zonă este extrem de energizată în acest an. Totul poate fi gestionat doar știind ce ai nevoie, ce dorești… de ce le dorești și ce rol joacă în a te face să te simțiți în siguranță, susținut, puternic și liniștit.

Aplicarea acestor întrebări la orice, de la conturile bancare și de economii, la relațiile tale, la muncă, la dorințele și la valorile tale aduce o claritate uimitoare și face toate deciziile mult mai ușoare. Munca grea aduce recompense foarte promițătoare. În caz de îndoială … adăugă timp suplimentar, concentrare și efort.