Horoscop Scorpion 2021

Există reguli de urmat și linii directoare pentru a rămâne înăuntru, dar există și noi oportunități pentru conexiuni superioare, care sunt construite pe încredere, respect și iubire.

În plus față de parteneriat, lucrurile aduse de o eclipsă lunară în luna ianuarie magia adaugă și atingeri de muncă și responsabilități pentru a lucra în iunie și visele și tot ceea ce merge cu ele în noiembrie.

Făcând un angajament emoțional mai profund față de obligațiile care merg odată cu viața și găsirea de noi conexiuni empatice cu lumea voastră interioară face din acest an o lumină și abilitare.

O eclipsa totală de soare în decembrie în semnul tău aduce câteva potențiale puternice pe suprafața vieții tale. Fii gata să urmărești acele obiective de vis pe care le-ai petrecut în clădire.

 Horoscop Scorpion 2021  Dragoste

Cei dragi vor abandona curând idei, credințe sau obiceiuri învechite, Sage: la începutul anului 2021, urmează ca partenerii romantici sau membrii apropiați ai familiei să examineze cu atenție modelele și comportamentele din trecut.

Domeniile cheie de îngrijorare pot implica lupte cu puterea cu rudele mai în vârstă, regimurile de sănătate sau planificarea financiară pe termen lung: în săptămânile și lunile următoare se așteaptă o explorare constantă a noilor opțiuni și independență socială din partea partenerilor romantici pe termen lung.

O mare parte din aceasta este sănătoasă, Sage și va pune capăt probabil unei faze de aproape 18 luni de relații neproductive cu rudele sau prietenii de familie pe termen lung.

Mulți săgetători vor întâlni, de asemenea, un val rapid de senzualitate fizică și atracție romantică pe parcursul lunii martie și începutul lunii aprilie: se așteaptă la o conștientizare reînnoită a flirtului și a vitalității fizice în toate relațiile cheie.

Săgetătorii singuri se pot simți, de asemenea, extrem de atrași de colegi mai mari, parteneri de muncă sau asociați de afaceri.

Dacă da, Sage, mergeți încet și așteptați confirmarea evidentă: până la mijlocul lunii iunie, o atracție romantică puternică va fi aproape inevitabilă.

După începutul lunii iunie, partenerii romantici pot deveni foarte concentrați asupra noilor misiuni de afaceri, opțiuni de carieră sau propuneri financiare.

Rămâneți susținători și așteptați să se termine sfârșitul incertitudinii: în următoarele săptămâni și luni, o nouă sursă de venit sau un traseu către succesul afacerii poate determina partenerii romantici să își schimbe activ viața, angajamentele sau obligațiile de acasă imediat.

O mare parte din 2021 va fi experimentată ca o clădire a securității în relațiile anterior încordate sau îndepărtate, Sage: așteptați-vă că partenerii romantici vor face pace acum cu problemele de ieri și cu vechile probleme de succes față de eșec.

Mai târziu, în august, va trebui să acționați ca vocea rațiunii, Sage: urmăriți ca persoanele dragi să devină momentane amețite de scheme de afaceri improbabile sau de riscuri financiare.

Stai concentrat, Sage; cei dragi vor aprecia eforturile tale.

 

 

 Horoscop Scorpion 2021  – Sănătate

 

Anul 2021 este de bun augur pentru sănătatea ta, dragi nativi din Săgetător. Eforturile pe care le-ați făcut în ultima perioadă pentru a vă îmbunătăți sănătatea își arată efectul acum.

Veți menține un stil de viață sănătos și veți avea tendința să nu mai amânați programările medicului, indiferent dacă sunt pentru teste de rutină sau pentru scalarea dentară periodică.

Vei adopta noi obiceiuri alimentare și de mișcare, mai bune și mai eficiente pentru tine și vei deveni mai optimist.

Stelele vă aduc energie pozitivă pentru a reuși să finalizați tot ce ați planificat.

Stelele aduc o recomandare: prudență cu privire la dulciurile și cerealele procesate, precum și alcoolul, deoarece pancreasul tău poate reacționa în acest an.

În caz contrar, vedetele nu aduc nicio veste tulburătoare în ceea ce privește sănătatea.

Obiectivele financiare și activele sunt relativ liniștite pe parcursul anului 2021.

Atunci când par la fel de importante, opțiunile care pot schimba viața, vor fi probabil mai mult decât să nu fie atașate de alte lucruri.

Bani prin parteneriate sau angajamente noi pentru obiective importante.

Cariera este evidențiată în modul în care îl susțineți, în munca pe care sunteți dispus să o implicați, în maniera în care vă descurcați cu detaliile, obligațiile și rutinele care o îndeplinesc.

Atunci când urmărește obiective alege altceva decât activele financiare pe care le poate aduce și alege un alt obiectiv … simțul auto-împuternicirii, securitatea, satisfacția.

Abundența și prosperitatea încep întotdeauna ca stări sufletești, dar în acest an au și un alt atașament față de ei.

 

 Horoscop Scorpion 2021  Bani și carieră

 

Această zonă este influențată și de aceleași energii care îți stârnesc legăturile pasionale, Scorpion.

Alți oameni și ceea ce aduc în ceea ce privește activele, titlurile și averea joacă un rol influent în evenimentele majore de-a lungul lunilor următoare.

Te vei descurca cu parteneri foarte puternici, angajatori, colegi și alții.

Vor fi lucruri pe care le aduc în viața ta și modul în care te ocupi de ele este problema.

De asemenea, veți descoperi perioade în care eforturile proprii sunt tot ceea ce este necesar pentru a construi resurse financiare.

Ori de câte ori există o polaritate astrologică, există și o oportunitate.

Este o perioadă minunată pentru a învăța și a accepta (și chiar a îmbrățișa) faptul că ai nevoie de alții.

Dar asta în aceste nevoi … este reciproc și neutralizant. Încă o dată… .rețineți regulile în minte .. și respectați-le.