Horoscop Pesti 2021

Cu trei eclipse lunare care adaugă condiment și entuziasm la domiciliu, apoi comunicările și conexiunile apropiate de casă și de viitor și o perioadă intensă de spiritualitate și de învățare a tonului lunar setat pentru acest an este unul de claritate pe toate nivelurile.

Două eclipse solare au, de asemenea, fața și centrul. Prima apare în iunie și adaugă mai multă acțiune centrată pe ego-uri în fața casei.

Există noi modalități de a da viață și iubire celor care alcătuiesc acest tărâm important în lumea ta .. iar această eclipsă te încurajează să o găsești.

Venirea cu putere în decembrie este o eclipsă totală a Soarelui care promite noi aventuri în legătură cu munca, cariera și / sau avocatura.

Toată munca depusă mai devreme pentru a construi ceva sigur și constant pentru a vă susține vă plătește în oportunități surprinzătoare.

Horoscop Pesti 2021 – Dragoste

Partenerii romantici ar putea fi surprinzător de seducători la începutul acestui an, Vărsător: aliniamentele planetare indică acum că în curând mulți Vărsători vor experimenta o refacere vitală a atracției fizice și a pasiunii romantice în toate relațiile pe termen lung.

Urmăriți ca iubitorii și partenerii conjugali să declanșeze în mod activ o bucurie de evenimente trecute, sentimente vechi sau afecțiuni originale: acesta este un moment puternic pentru apreciere împărtășită și înțelegere reînnoită în relațiile cheie.

Vărsătorii singuri se pot aștepta să întâlnească o relație neobișnuit de complicată la începutul anului 2021: între mijlocul lunii februarie și sfârșitul lunii martie, pentru o poveste de dragoste extrem de pasională și complicată, care să ceară atenție.

Șansele sunt că va fi de scurtă durată, Vărsător, dar extrem de plăcut: rămâneți echilibrat și refuzați să vă dați inima prea repede.

Aspectele planetare indică, de asemenea, că o relație mai serioasă va ajunge și la scurt timp după 1 iunie. Dacă da, Vărsător, așteptați-vă ca această romantică să fie blândă, liniștită încântătoare și de lungă durată.

După sfârșitul lunii august acasă și familia devin o preocupare puternică: îmbunătățiri financiare, noi activități zilnice și un angajament continuu de soluționare a dezacordurilor familiei vor fi o temă continuă.

Acesta va fi un moment vital pentru a câștiga încredere între cei dragi și pentru a stabili o înțelegere comună sau un angajament cu partenerii romantici: vegheați la rezolvarea cea mai bună a dificultăților familiale sau bănești prin conștientizarea grupului, discuții practice și obiective comune.

De-a lungul lunilor de toamnă și de iarnă, Vărsătorul, se stabilește într-un model confortabil cu cei dragi și se așteaptă ca relațiile apropiate să înflorească: 2021 va dezvălui probabil lecții puternice de încredere, comunicări intime și o apreciere a trecutului în toate relațiile de dragoste.

Horoscop Pesti 2021 – Sănătate

Anul 2021 este un an excelent pentru sănătate, dragă Vărsător.

Alinierea planetară nu este singura cauză a acestei vești bune, ci și atitudinea dvs. cu privire la îmbunătățirea stării de bine.

Prin urmare, sunteți dispus să mergeți la medic, să vă îmbunătățiți starea dinților, de exemplu, să încercați diferite terapii de mișcare care vă pot ajuta atât fizic cât și energetic, să recurgeți la ritualuri care vă pot încărca pozitiv corpul, pentru a face sănătos. modificări în dieta dvs. și așa mai departe.

Ești foarte hotărât să ai grijă de tine, de felul în care te simți și îți petreci timpul și chiar de felul în care arăți.

Imaginea ta este una dintre prioritățile acestui an și vei primi chiar complimente că arăți mai bine, că ești plin de energie, că tenul tău este mai luminos etc.

Cu alte cuvinte, starea ta de sănătate îți va fi mai mult meritul decât stelele. Continuați și veți avea un an minunat.

Cu alte cuvinte, starea ta de sănătate îți va fi mai mult meritul decât stelele. Continuați și veți avea un an minunat.

Horoscop Pesti 2021 – Bani și carieră

Financiar lucrurile sunt mult mai stabile, fundamentate și mai calme în 2021.

O apăsare și o explozie de ambiții pot începe perioada, dar care se retrag rapid și lasă loc unor atașamente mai altruiste, mai vizionare.

În ultimii ani ați avut un adevărat montaj rusesc pe tărâmul resurselor și al bunurilor personale și este posibil să fi fost unul dintre norocoșii Vărsători care au văzut averi mici (sau mari) să pară de nicăieri sau s-ar putea să fi fost unul dintre Vărsători care a găsit în orice aspect de stabilitate un concept imposibil.

Anul acesta pentru ce lucrezi … plătește. În cea mai mare parte, părțile pasionale ale concentrării și energia dvs. se află pe alte orizonturi și diferite tipuri de active.

Este probabil ca investițiile să fie cele care plătesc în posibilități pe termen lung și ar putea reflecta o nouă iubire de casă sau o mutare literală în mediul mai bun.