Horoscop Leu 2021

Ambițios, îți folosești toată energia pentru a-ți atinge obiectivele, iar combativitatea te menține în continuare indiferent de situație. La fel ca animalul pe care îl simbolizezi, domnia ta este absolută.

Văzând o schimbare dramatică în 2021 în zona de prietenie, Leii pot încheia alianțe importante și ținti spre tot felul de obiective personale, idealuri și misiuni. Aceasta este o perioadă extraordinară și nouă, în care fețele proaspete, împreună cu idei și gânduri unice sunt o realitate constantă în viața ta de zi cu zi.

Cu trei eclipse lunare în fața tărâmurilor visurilor și prieteniei personale este atinsă în mai, apoi energia se mută spre vise și amintiri și nostalgie în iunie și, în sfârșit, spre pasiunea aproape de casă în noiembrie.

Eclipsa totală de soare din decembrie va face acest an super special și va aduce conexiuni sentimentale profund importante, noi posibilități creative și o mulțime de sentimente în joc.

Zona de relații, atât de plină de energie de-a lungul ultimilor câțiva ani, continuă să aibă un aport pozitiv, cu un accent mult mai mult despre atracțiile instante și aventuri ale inimii.

O nouă dragoste ar putea fi în cărți pentru anul viitor, cu, în mod firesc, cea mai surprinzătoare răsucire. Cu toate artificiile și dramatismele care au constituit această parte importantă din viața ta recent în acest an, poți vedea apogeul multor lucruri care au fost oferite, dar niciodată destul de materializate.

 

Horoscop Leu 2021 – Dragoste

 

După cum am menționat mai sus, această parte a vieții tale continuă să se deruleze dramatic. Noile alianțe și întoarcerea vechilor iubiri din trecut fac parte din posibilități.

Această întreagă perioadă din ultimii 6 ani a lucrat încet, și uneori nu atât de lent, în modul în care abordezi dragostea, ceea ce îți dorești de la ea, ceea ce ai nevoie de la ea până la cele mai profunde niveluri.

Focurile de artificii fără substanță durează puțin în timp ce înaintezi către o atitudine și o conștientizare mai plină de satisfacție, mai completă în jurul intimității.

Cu un Venus retrograd care adaugă aromă și intensitate în octombrie și noiembrie (în zodiac Scorpionului pentru pentru început), te poți aștepta la începutul toamnei să vezi câteva momente dinamice, interesante, care pot schimba viața. Este o șansă perfectă să privești înapoi la pasiunile tale, să onorezi ceea ce a fost și să eliberezi ceea ce nu mai funcționează în timp ce îmbrățișezi ceea ce încă merge.

 

Destinul și soarta care stârnesc sufletul în acest fel, pot fi unele dintre plăcerile acestui tranzit. Așteaptă cu nerăbdare ultimele două și trei luni ale anului.

 

Horoscop Leu 2021 – Sănătate

 

Ca o notă generală, în acest an, nativii Leu se pot simți suprasolicitați și uneori chiar copleșiți energetic de lucrurile pe care intenționează să le finalizeze cu succes. Poate că ai așteptări prea mari la propria persoană sau … este timpul să faci unele schimbări în viața ta, schimbări care necesită ceva timp și trebuie să accepți acest lucru. Dar, având în vedere că toate zilele au un număr egal de ore, este posibil să simți că nu vei termina niciodată sarcina pe care ai planificat să o finalizezi, așa cum ai făcut anterior.

O reevaluare a vieții tale, a dorințelor și aspirațiilor tale pentru acest an, precum și reorganizarea listei de priorități ți-ar face foarte bine. Deși începutul de an se simte ca unul puternic, pentru că ești plin de entuziasm, în curând vei simți nevoia să pui o ordine asemănătoare, poate chiar să faci curățenie în cercurile tale de prieteni.

Prin urmare, dacă pe plan mental te confrunți cu turbulențe, în ceea ce privește sănătatea fizică, putem spune că începutul anului nu prevede nicio boală severă în cazul tău. Cu toate acestea, în ciuda ritmului rapid al vieții tale, nu ar trebui să-ți neglijezi propriul corp, în schimb, ar trebui să faci programări la medic atunci când le vine vremea pentru controale de rutină, să adopți un stil de viață echilibrat și, de asemenea, nu ar trebui să-ți neglijezi orele de somn. Terapiile alternative pot fi de mare ajutor, precum și tratamentele cu haloterapie sau niște vizitele la SPA, care sunt capabile să te elibereze de stresul acumulat și să te relaxeze.

 

Horoscop Leu 2021 – Bani și carieră

Te vei găsi în tensiune intelectuală și creativă pentru a lucra cu toate posibilitățile de conectare la resurse și finanțe. Ele nu sunt oportunități de ratat, dar necesită o perspectivă nouă, o nouă stare de spirit și, probabil, o nouă orientare spre obiective.

Obișnuia să funcționeze, dar își face totuși treaba? Nu te mai agăța de vechile moduri de a-ți gestiona activele sau de a investi pentru viitor dacă nu-ți mai îndeplinesc cerințele și / sau așteptările. Partenerii pot fi de ajutor uneori… .dar învață să urmărești indiciile care anunță când să soliciți ajutor și când să călătorești pe cont propriu.

Vei simți nevoia să aduci un plus de confort, câteva condiții noi în casă până la sfârșitul anului 2021. Reflectând, poate un bonus de sfârșit de an sau o nouă ofertă de carieră, pune în valoare orice lucru … și ia în considerare viitorul!