Horoscop Gemeni 2021

După cum raportează horoscopul dvs. 2021, o eclipsă lunară în zodia voastră va condimenta, drama și emoția, așa că, în noiembrie aveți șansa de a transforma anumite domenii foarte fundamentale și de bază ale vieții voastre.

Petreceți mult timp în prealabil, căutând ceea ce s-a schimbat în interiorul vostru, ce s-a schimbat în viața voastră și unde doriți să mergeți de acolo.

Eclipsele oferă întotdeauna oportunități de claritate și rezistență personală excepționale. Faceți temele și fiți pregătiți pentru ei.

Un alt punct culminant al anului 2021 este o eclipsă totală de soare în decembrie care aduce o anumită intensitate în cele mai rutine și mai banale zone ale vieții tale.

Acele detalii care pot fi adesea trecute cu vederea, acele activități de zi cu zi care abia sunt observate devin instrumente importante care duc la aspirații și obiective mai mari.

Horoscop Gemeni 2021 – Dragoste

La începutul acestui an, Gem, îndrăgostiți sau prieteni apropiați vor apasa mult mai mult timp, dedicare și loialitate decât de obicei.

În prezent, relațiile de dragoste trebuie să se extindă pentru a include o mai bună conștientizare a influențelor sociale externe, noile prietenii de grup și angajamentele pe termen lung cu familia.

Înainte de jumătatea lunii martie, urmăriți ca partenerii romantici să devină foarte concentrați pe activități noi, forme de divertisment sau puncte de vânzare sociale.

O mare parte din acest nou entuziasm, Gem, va încheia o fază de aproape 18 luni de confortare, plăcere acasă și romantism privat: așteptați ca un val puternic de apartenență socială și implicare de grup să ajungă în toate relațiile cheie.

Unii gemeni, în special cei implicați în relații extrem de private sau triunghiuri sociale complexe, vor experimenta anul acesta o recunoaștere dramatică a angajamentelor lor romantice și emoționale.

Bucură-te de atenție, Gem, dar refuză să fii descătușat de prioritățile tale originale de onestitate, apropiere și sprijin emoțional împărtășit.

După jumătatea lunii martie, urmăriți și chestiuni legate de proprietate, investiții noi sau finanțe extinse ale familiei, pentru a prelua un ton mai solid și definit în viața voastră.

Aliniamentele planetare indică faptul că în acest an mulți gemeni vor da drumul restricțiilor emoționale, sociale sau de acasă anterioare și vor urmări rapid noi niveluri de angajament romantic, acceptare publică și securitate familială.

Dacă sunt singuri, mulți gemeni se pot aștepta să întâlnească propuneri romantice unice din surse neobișnuite: povești de dragoste îndepărtate, îndrăgostiți mai mari sau mai tineri și experiențe culturale noi pot fi toate pe ordinea de zi.

Până la sfârșitul lunii octombrie poate fi necesară și o decizie complexă: calendarul romantic, planificarea financiară solidă și proprietățile rare sau permisiunile legale pot afecta toate planificarea relațiilor-cheie.

Un an plin de eveniment și complicat, Gem: așteptați-vă îmbunătățiri puternice în lunile următoare.

Horoscop Gemeni 2021 – Sănătate

În 2021, sănătatea și starea ta de spirit sunt interconectate. Când sunteți trist, neliniștit sau încordat, bolile sunt pe un război, iar imunitatea scade.

Cu toate acestea, atunci când ești încrezător și optimist, starea ta de sănătate se îmbunătățește considerabil.

Cu alte cuvinte, nu vă așteaptă afecțiuni severe în cursul anului 2021, cu excepția cazului în care anumite aspecte astrale sunt specificate în diagrama personală.

Afecțiunile cu care vei lupta sunt mai degrabă somatizări ale emoțiilor și gândurilor tale.

Acesta este motivul pentru care, sfatul nostru este să vă implicați mai des în activități plăcute, să meditați mai mult și să nu uitați să faceți exerciții fizice.

Petreceți mai mult timp în compania prietenilor și a celor dragi și aveți curajul să faceți ceea ce simțiți – acesta este singurul mod de a găsi împlinirea spirituală.

Ca o legătură slabă, sistemul endocrin este sensibilizat, astfel încât nu ar fi rău să faci anumite teste medicale sau să testezi funcțiile glandei tiroide.

Dacă aveți cunoștință de probleme medicale, este recomandat să urmați o dietă adecvată pentru problemele medicale de care suferiți și să urmați sfaturile specialistului.

Deoarece am menționat medici, în 2021, vedetele sunt în favoarea dvs. pentru a găsi medicul sau terapeutul adecvat cu care puteți rezona și care vă poate ajuta să tratați sau, cel puțin, să ameliorați problemele cu care vă confruntați.

Horoscop Gemeni 2021 – Bani și carieră

Jupiter ajută la ridicarea acestei zone pentru primele 8 luni ale anului. Cu toate acestea, cu Saturn în semnul tău, toate eforturile care se aplică finanțelor, resurselor și securității ar trebui să fie inspectate pentru apelul și puterea pe termen lung.

Aceste reguli contează încă. Gemeni, în 2021 veți primi o compensație corectă pentru ceea ce lucrați, dar munca grea va fi o necesitate.

Este un lucru bun (așa cum sunt toate lecțiile lui Saturn în cele din urmă), genul de focalizare care se bazează pe atuurile ascunse și te obligă să-ți întinzi cunoștințele și tenacitatea.

Banii datorați de la o muncă depusă de mult în trecut ar putea ajunge în mod neașteptat în lunile octombrie și noiembrie. O așteptare lungă plătește.

Jupiter vă ajută să vă sprijiniți nevoile financiare și vă oferă un avantaj în competiție atunci când vine vorba de a face ceea ce meritați pentru primele 8 luni ale anului. După aceasta se deplasează în zona graficului dvs. care simbolizează gândurile, mesajele, conversațiile și călătoriile la distanță scurtă.