Horoscop Fecioara 2021

Horoscopul indică faptul că cariera ta și toate obiectivele și idealurile tale sunt foarte importante în fața și centrul până în 2021, Fecioară. De asemenea, se încadrează în această atenție avocările, promoțiile, schimbările de locuri de muncă care oferă mai multe oportunități și mai multă extindere.

Fiind orientat în mod natural la detalii și practic, veți avea mici probleme în urma îndrumărilor planetelor care adaugă o tonă de energie în această zonă importantă a vieții voastre. Un pic mai dificil poate fi prin obiceiurile și rutinele pe care trebuie să le schimbi pentru a face loc eforturilor de abilitare mai puternice.

Flexibilitatea, atașamentele emoționale și abilitarea de sine vă permit să profitați la maxim din ofertele din acest an. Atât o eclipsă lunară cât și o eclipsă solară adaugă și propria lor atingere cosmică pentru a funcționa.

Intuiția și senzațiile sunt instrumentele magice ale eclipsei lunare din iunie. Să știi ce vrei și să știi că ai abilitățile, abilitățile, precum și puterea de a crea acele idealuri … face ca această perioadă să fie promițătoare. Perioadele cheie se regăsesc în iunie și noiembrie cu conversații intense promise cu acesta din urmă.

Este vorba doar de conectarea la niveluri mai profunde cu cei din lumea dvs. care vă împărtășesc visele și idealurile voastre … și de a învăța să fiți mai deschiși cu sentimentele voastre. O eclipsa totală de Soare în decembrie adaugă putere casei tale. Dacă se justifică schimbări în acest mediu intim (și important), va fi spre sfârșitul anului că le vei simți devenind mai posibile și mai probabile.

 

Horoscop Fecioara – Dragoste

 

Progresul emoțional în relațiile cheie va fi constant și inegalabil până la aproximativ jumătatea lunii aprilie, Fecioară: la începutul anului 2021 se așteaptă ca cei dragi să ofere cuvinte amabile, promisiuni și propuneri intrigante, dar puțin acțiune solidă.

Nu vă faceți griji, însă: mișcările planetare indică cu tărie că progresul dramatic și rapid va sosi la scurt timp după 21 aprilie și va continua pe parcursul unei mulți dintre următorii 3 ani. Mulți Virgos vor experimenta în acest an o descoperire majoră în relațiile-cheie: așteptați-vă că prietenii apropiați și iubitorii vor lăsa în curând o perioadă destul de implicată de triunghiuri familiale sau complicații sociale.

Pasiunile romantice și intențiile partajate vor deveni evidente și incontestabile social între jumătatea lunii aprilie și începutul lunii iunie, Fecioară, și apoi se vor îndrepta rapid către angajamentele revizuite ale casei sau schimbarea dinamicii familiei.Folosește acest timp pentru a-i cunoaște pe cei dragi gândurile tale interioare și visele pe termen lung: comunicări pozitive, discuții detaliate și noi niveluri de intimitate vor muta acum relațiile cheie.

Fecioarele unice se pot aștepta ca problemele cheie de relocare, cazări comune sau schimbări financiare rapide să însoțească sosirea noilor relații în acest an: până la sfârșitul lunii iunie se așteaptă ca o serie de decizii vitale de acasă sau de securitate să devină o prioritate principală.

După ce la sfârșitul lunii august se va stabili un model previzibil cu cei dragi: astrologic, acesta va fi un moment cheie pentru crearea de noi obiceiuri de acasă, acorduri sociale sau așteptări romantice pe termen lung.

O fază recentă a priorităților neclare din partea partenerilor romantici sau a complicațiilor sociale inevitabile se apropie de sfârșit.

Cei dragi vor fi extrem de motivați să aducă îmbunătățiri subtile și de anvergură în viața lor în acest an, Fecioară: așteptați-vă la un progres semnificativ și acorduri demne de-a lungul lunii de toamnă și de iarnă a anului 2021.

 

 

Horoscop Fecioara – Sănătate

 

Înțelepți, 2021 se promite a fi un an optimist. O sensibilitate deosebită apare în sistemul digestiv și în ficat, de aceea este recomandat în acest an îngrijiri suplimentare cu privire la dieta dvs. Evitati produsele grase si alimentele prajite, cerealele procesate si, in general, alimentele cu un grad ridicat de caloric. Mâncărurile grele nu vor fi de niciun ajutor.

Există riscul de dureri de stomac și arsuri la stomac, indigestie ușoară sau colesterol ridicat sau chiar ficat gras. Acesta este motivul pentru care insistăm pe o nutriție adecvată.

Cel mai bun moment pentru vindecarea corpului este în timpul verii, în special în iulie și august, așa că dacă doriți să urmați un tratament de care vă temeți sau ați decis o intervenție, aceste luni sunt favorabile pentru o recuperare ușoară.

Dacă doriți să preveniți anumite afecțiuni sau, pur și simplu, doriți să vă simțiți bine de cele mai multe ori, să aveți un sistem imunitar puternic și multă energie în fiecare zi, puteți încerca tratamente SPA, terapii alternative și puteți căuta de asemenea tipul de mișcare care îți aduce bucurie și plăcere. Anul 2021 vizează o îmbunătățire a stilului de viață, o atenție mai mare asupra propriului corp și înțelegerea semnalelor pe care le transmite.

 

 

Horoscop Fecioara – Bani și carieră

 

Este munca, munca, munca și posibilitățile găsite acolo, care influențează finanțele și sentimentul dvs. de securitate personală.Anul acesta devine o perioadă de eliberare de barierele vechi și de concepțiile greșite care v-au ținut înapoi și / sau în jos.

Arătați puțin mai mult spiritului și încrederii dvs. superiorilor și celorlalți influenți. Împărtășește-ți ideile cu o voce care este puțin mai tare și intră în rolul de lider dacă ai șansa.Preluarea controlului asupra muncii tale și a tuturor posibilităților pe care le deține promite că 2021 poate fi transformațional pe tărâmul afacerilor tale.

Urăște-ți ideile cu o voce care este puțin mai tare și intră în rolul de lider dacă primești șansa.

Preluarea controlului asupra muncii tale și a tuturor posibilităților pe care le deține promite că 2021 poate fi transformațional pe tărâmul afacerilor tale. O schimbare interesantă în profesie sau loc de muncă ar putea fi pe ordinea de zi. Aveți credința că sunteți mai mult decât pregătiți să luați ce vă oferă.