Horoscop Capricorn 2021

 

Grija de tine este la fel de importantă ca să ai grijă de obligațiile și responsabilitățile care fac parte din viața ta.

Trei eclipse lunare aduc evenimente emoționale în munca ta (în ianuarie), în dragostea și creativitatea (în iunie) și în prietenii și obiective comune în noiembrie.

Țineți minte aceste luni în timp ce evidențiază perioade în care emoțiile contează la fel de puternic, sau mai puternic, decât intelectul brut și bunul simț, în special în abordarea treburilor conexe.

Două eclipse solare adaugă focul ego-ului și posibilitățile puternice centrate pe inimă în alte puncte în 2021.

O eclipsa solara in iunie este o alta atingere de magie in acel centru de munca al vietii tale, iar o eclipsa totala de soare in decembrie face visurile divine uimitor de posibile.

 Horoscop Capricorn 2021  – Dragoste

Anul acesta poate aduce schimbări romantice puternice în viața ta, Capricorn: în mare parte din primele 3 luni ale anului 2021 pot ajunge atracții sociale și romantice ușoare exotice și ușor exotice.

Mulți Capricorni au experimentat recent o perioadă de aproape 2 ani de auto-examinare și îndoieli în domeniile angajamentului romantic, securității emoționale pe termen lung și afecțiunii împărtășite.

Însă, continuând tot timpul acestui an, Cap, îndoielile și neînțelegerile tale vor fi dovedite inexacte.

La scurt timp după mijlocul lunii martie, urmărește o nouă relație care să aprofundeze dramatic sau să ofere un nivel încântător de pasiune, obiective comune și securitate.

Chiar dacă dezamăgirile din trecut ar fi putut fi puternic resimțite, Cap, angajamentele pe termen lung și sentimentele reînnoite de pasiune vor fi greu de rezistat în acest an.

Relațiile permanente vor fi, de asemenea, afectate: până la începutul lunii aprilie, urmăriți ca relațiile cheie să intre într-o fază de aprofundare a încrederii și a clarității cu privire la trecut.

Mulți Capricorni vor experimenta acum o perioadă neobișnuită de „răspunsuri inconștiente” din partea persoanelor dragi și în relații strânse: între începutul lunii februarie și aprilie se așteaptă ca coincidențe neobișnuite sau comentarii dezvăluite ciudat de la cei dragi să abordeze temerile, întrebările sau iritațiile private de multă vreme.

 

Acceptați toate aceste evenimente ca dovadă a progresului care urmează, Cap: sunteți cu siguranță pe drumul cel bun.

Mai târziu, în 2021, urmăriți îndeaproape problemele de acasă și financiare: după aliniamentele planetare de la sfârșitul lunii iunie sugerează că relocarea, noile acorduri de viață sau achizițiile mari ar trebui să fie discutate în detaliu.

Nu vă faceți griji, însă, acesta este unul dintre anii mai activi pentru securitatea pozitivă și avansarea locuinței în ultimii 11 ani.

Urmați-vă instinctele și lăsați-i pe cei dragi să vă cunoască sentimentele, planurile și ideile: nu veți fi dezamăgiți.

 Horoscop Capricorn 2021  – Sănătate

În general, 2021 este un an bun pentru tine, vei primi energie astrală care te va ajuta să îți îndeplinești planurile ambițioase și vei reuși, de asemenea, să fii suficient de organizat pentru a face timp pentru hobby-uri și pentru îngrijirea personală.

Sistemul nervos poate da semnale de oboseală, dureri de cap sau semnale care pot afecta membrele sau coloana vertebrală.

Stresul este principalul factor de risc pentru sănătatea dvs., prin urmare, un stil de viață sănătos și, de asemenea, metodele de relaxare, cum ar fi meditația sau yoga, rămân principalul ajutor pentru menținerea stării de bine.

 Horoscop Capricorn 2021 – Bani și carieră

Alți oameni și activele lor joacă roluri foarte importante în cele mai dramatice evenimente financiare din 2021.

Vă veți considera că luați în considerare partenerii și ce pot adăuga investițiilor dvs.

De asemenea, este posibil ca din când în când să se afle atenții mari, fuziuni și decizii de afaceri care nu pot fi luate singure. Banii au o notă de fulger și o calitate de vis.

Motto-ul dvs. ar trebui să fie ușor, profitați la maxim. O perioadă de Venus retrogradă la sfârșitul anului poate readuce în joc o misiune sau un obiectiv vechi.

S-ar putea dovedi a avea succes financiar, așa că asigurați-vă că verificați totul când apare.