Horoscop Berbec 2021

.

Energetic și curajos, reacțiile tale urmează spiritul tău natural. Trăiești fiecare moment la maxim, adesea neavând grija zilei de mâine; acest lucru poate duce la unele surprize.

Nu îți place să faci compromisuri și te bucuri de confruntări, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională. Pentru o bună parte din 2021 te vei afla în centrul atenției.

Să îți urmezi visele, să faci mult doritele schimbări și să folosești multe dintre lecțiile pe care le-ai învățat în ultimii doi ani nu sunt opțiuni, ci mai degrabă cerințe.

În conformitate cu horoscopul anual pentru 2021, în departamentul de eclipse solare te poți aștepta să găsești noi modalități de a te exprima, poate chiar să faci un proiect semnificativ pentru talentele sau eforturile literare din iunie.

O eclipsa totală de soare oferă câteva oportunități de anvergură în decembrie, în care călătoriile sunt o posibilitate distinctă. În total, este un an ecletic și interesant și mult mai puțin provocator decât ai văzut în ultimul timp.

 

Horoscop Berbec 2021 – Dragoste

Dragostea este conectată la aventuri în acest an care vine. Se mișcă la fel de rapid ca restul vieții tale și lansează noi explorații încântătoare atât din lumea interioară, care îți ține inima, cât și din cea exterioară, care te ajută să îți formezi visele.

Perioade semnificative apar începând cu luna august, când Jupiter se mută în casa dragostei, romantismului și imaginației, iar apoi din nou în noiembrie, când Venus, face o retrogradă în Scorpion promițând întoarcerea pasiunii, fantezii și interludii erotice. Nu este puțin probabil ca o relație de dragoste intensă să se aprindă în timpul verii și să se transforme treptat într-un angajament intens, potențial pe termen lung.

Explorarea a ceea ce îți luminează focurile într-un mod cât mai intim, a înțelege cine are sens și este profund important în lumea ta și găsirea de noi modalități de a împărtăși puterea sunt lecții de care te vei lovi.

 

Horoscop Berbec 2021 – Sănătate

Nativii din Berbec se bucură de un an înfloritor, sănătos. Acesta este un an minunat, în timpul căruia vei încerca să ai mai multă grijă de tine, te va interesa starea corpului tău, starea ta de bine și, cumva, te vei îndrepta către o ascensiune spirituală.

 

Vei face mai multe exerciții fizice decât de obicei și nu vei abandona obiceiurile alimentare sănătoase. Mai mult, astrele îți vor oferi cadou energie pozitivă în cea mai mare parte a anului. Vei începe să-ți privești corpul cu mai multă bunătate și răbdare, să-l înțelegi mai bine și să-i urmărești mai atent semnele și nevoile. Poate că vei programa mai des întâlnirile cu medicul pentru controale de rutină sau vei alege să faci câteva schimbări majore și favorabile în stilul tău de viață.

Există și o punct slab: sistemul osos. De aceea, pentru a evita accidentele, îți recomandăm să te deplasezi cu precauție în timpul sezonului rece, iar celor care se confruntă cu reumatism sau alte afecțiuni ale sistemului osteoarticular nu trebuie să neglijeze sfaturile specialistului.

Horoscop Berbec 2021 – Bani și carieră

Cariera poate fi mai puțin evidențiată decât în ​​mod normal în majoritatea lunilor următoare. În timp ce interacțiunile importante îți aduc cunoștințe noi și, probabil, noi obiective de afaceri, punctul principal este punerea în comun a responsabilităților, lucrul cu bunurile și resursele altor persoane și înțelegerea modului în care un lucru alimentează altul. Dacă există litigii pe rol este probabil să ajungă la o sentință.

Horoscopul anual 2021 pentru Berbec prezice: Unul dintre eclipsele lunare din acest an energizează foarte mult influența pe care activele exterioare o joacă în sentimentul tău de siguranță și stabilitate financiară. Talentele ar trebui să fie explorate cu un ochi destul de serios spre sfârșitul verii, deoarece orice daruri și abilități speciale pot fi o sursă de venit suplimentar sau noi posibilități de carieră.