Horoscop Balanta 2021

 

Învățarea și călătoria, precum și viitorul și planurile pe care le faci cu privire la aceastea sunt puncte de interes pentru vremea divină din acest an.

Nu te mira dacă vei găsi brusc un interes în unele cursuri, clase și materiale educaționale noi, care te ajută să te pui într-o poziție mai bună pentru a atinge succesul la care ai visat. Există atât nevoia de a-ți urmări inima în timp ce joci după regulile drumului, deoarece acest an dinamic și important se desfășoară înaintea ta.

Trei eclipse lunare adaugă atingerile lor intuitive, emoționale în diferite zone ale vieții tale. În mai, călătoriile și posibilitățile exotice sunt prezentate sub magia specială a Lunii.

În iunie, cariera și eforturile tale radiază cu posibilități, iar în noiembrie finanțele, resursele și valorile personale sunt influențate.

Eclipsele solare numărul doi: una dintre ele o eclipsă totală de soare în decembrie. O eclipsa de iunie adaugă mai mult accent la acel ton de călătorie, educativ, interesant și orientat spre viitor, care stabilește o mare parte din starea de spirit a acestui an.

Comunicările sunt punctul central pentru eclipsa totală în perioada de sărbători de Crăciun 2021. Noi moduri de a te exprima și noi legături cu familia și prietenii tăi sunt posibile.

Așteaptă cu nerăbdare anul acesta ca o șansă de a pune o mare parte din informațiile și înțelegerea de sine despre care ai învățat în ultimii câțiva ani pentru a lucra pentru tine.

 

 Horoscop Balanta 2021 – Dragoste

 

Există surprize romantice pe tot parcursul acestui an. Noii iubiți sau un mod nou de a vedea un partener actual îți pot lumina visele încântătoare în aproape orice moment.

Călătoria poate fi legată de o posibilitate senzuală sau… cineva dintr-un loc destul de exotic poate fi centrul atenției tale. Cu o mare parte din acest an subliniind viitorul tău și modul în care dorești să-l construiești, dragostea ia și o notă oarecum serioasă. Totuși, învață să te joci și să te distrezi păstrându-ți angajamentele și legăturile potențiale de lungă durată.

Venus, planeta ta conducătoare, face un tranzit retrograd în octombrie și noiembrie în semnul pasional al Scorpionului care promite întoarcerea cuiva … sau o amintire puternică din trecut. Această perioadă este foarte concentrată pe modul în care îți alimentezi nevoile de securitate și stimă prin conexiunile intime și parteneriatele tale.

 

Petreci mult timp pe parcursul anului amintindu-ți de autonomia și abilitatea dvs. inerentă de a satisface cele mai multe nevoi ale vieții și vei fi în linie pentru a te bucura de abilitatea pe care retrogradul Venus o accelerează.

 

 Horoscop Balanta 2021 – Sănătate

Pentru nativii din Balanță, grija pentru sănătate, pentru aspectul fizic și modul în care vă simțiți în fiecare zi a început din 2021.

Deși starea ta generală de sănătate s-a îmbunătățit, simți că mai este loc pentru mai multe.

În anul precedent, ai descoperit terapii și activități benefice, ceea ce înseamnă foarte mult pentru tine. Acum știi ce trebuie să faci, care schimbări din stilul tău de viață sunt benefice pentru tine și îți aduc bucurie, iar stelele prezic și o puternică ascensiune spirituală.

Cei dragi vă sprijină și ideile și viața dvs. se schimbă și, de fapt, este posibil să fie nevoie să le implementezi și în viața lor, deoarece devin adepți ai ideilor tale.

 

 Horoscop Balanta 2021  – Bani și carieră

Există o mulțime de lucrări de valoare care rulează continuu pe parcursul acestui an. Lucrurile care te-au făcut să te simți în siguranță, stabil, sigur chiar și cu un an în urmă, nu este probabil să ofere aceste active. Ai redefinit ceea ce are semnificație și importanță pentru tine la toate nivelurile, de la aspectul emoțional la cel financiar, iar anul acesta îți permite să lucrezi mai mult în ele.

S-ar putea să vină bani primiți din munca depusă în trecut și ar putea exista un bonus sau o promoție legată de munca și cariera ta. … un bonus sau o promoție care a fost câștigat din greu. Continuă să îți vizualizezi independența, abilitățile de a gestiona de unul singur și vei găsi câteva resurse valoroase care te așteaptă pe măsură ce călătorești de-a lungul lunilor.